KIK VAGYUNK?

NEMES ORSOLYA
A Spart Presentation alapítója

A TED-stílus, a storytelling, a tudomány, a design és az üzleti élet valóságát összegyúrva segít szakértőktől felsővezetőkig, amerikai bestseller íróktól harvardi professzorokig, startupperektől TEDx előadókig abban, hogy célba érjen az üzenetük és pont olyan okosnak lássák őket, amilyenek valójában. 

Az elmúlt tíz évben több száz prezentáció elkészítésnél bábáskodott és több százszor áll maga is a reflektorfényben különféle helyzetekben, legyen szó 600 ember előtt a TED piros pöttyén, egy Kölnben megrendezett expo színpadáról vagy egy felsővezetői boardroomról. 

Tanult kreatív írást, forgatókönyvírást, színpadi jelenlétet, tervezőgrafikát és beszédtechnikát. Generációs mítoszok című könyve a HVG Kiadó gondozásában jelent meg 2019-ben.

Az elmúlt 10 év során szerzett tudását és tapasztalatát adja át a Basics és az Advanced kurzusokban. 

Fotó: Sebestyén László, Forbes

VÉGVÁRI IMRE
Prezentációs tréner és
speaker coach

Több, mint tíz éve meghatározó és megkerülhetetlen alakja a magyar prezentációs szcénának. A TEDxDanubia, TEDxMETU, és TEDxBalaton társkurátora, aki nem csak több száz TED-es és vállalati előadónak segített már magabiztosan színpadra állni, hanem nemzetközi események előadói programjának kialakításával, valamint előadók megkeresésével és felkészítésével is foglalkozik. 

Sághy Krisztina
prezentációs tréner és
speaker coach

Több éves tréneri és team coaching tapasztalattal a háta mögött számtalan vállalati esemény előadóinak felkészítésén dolgozott már. A TEDxBalaton társkurátora, a TEDxConversations programok vezetése mellett pedig  szívügye a közösségépítés és olyan platformok létrehozása, melyek tartalmas beszélgetéseknek adnak teret. 

Szakács Judit
prezentáció designer,
grafikus 

Tökéletesen balanszírozva a művészet és az információátadás között a munkái egyszerre letisztultak, kreatívak és szemet gyönyörködtetőek. Elég erre a holnapra nézni 🙂 Slide-jai segítségével pitcheltek már Amszterdam városvezetésének és meséltek befutott magyar startupok sikereiről is.

MIBEN HISZÜNK?

A Spark csapat tagjaiként hiszünk abban, hogy nincs „előadó-típus.” Egy jó előadás ugyanis nem tehetség, hanem hosszú órák kemény munkája. Aki időt és energiát fektet nemcsak abba, hogy megismerje a közönségét, megkeresse az üzenetét és logikusan felépítse a gondolatmenetét hanem a gyakorlásra is, az igenis jó előadóvá válik. Hiszen tudja, mit akar mondani és ezt képes is átadni a közönség igényeinek megfelelően.

Ugyanakkor hiszünk abban is, hogy a kommunikáció, a prezentálás és a design rendkívül könnyen tanulható. A prezentáció tervezés nem kínkeserves. Csak válaszolni kell a megfelelő kérdésekre. A PowerPoint nem rossz, csak ismerni kell a design alapelveket. Az előadás nem ijesztő, csak tudni kell, mitől érzed majd magad komfortosan. Online kurzusaink, tréningjeink és személyes konzultációink során ezekkel az eszközökkel dolgozunk.