RÓLUNK MONDTÁK

MOLNÁR MERCÉDESZ

Development Experience Expert
Magyar Telekom

“A Spark Presentationnel közösen teljesen új és innovatív platformra tudtuk helyezni a fejlődést prezentáció/storytelling témában. Számunkra fontos volt, hogy minden kollégánk számára kinyissuk a fejlődés lehetőségét, így született meg egy komplex elearning csomag, melynek elemei tényleg odaláncolják a tanulni vágyókat a laptop elé. Azok számára, akiknek a mindennapi munkavégzésükhöz elengedhetetlen a prezentálás, egy blended folyamatot alakítottunk ki melyben e-learningek, workshopok és személyes konzultációk váltják egymást. A visszajelzek alapján a kollégáink érzik, hogy fejlődtek és motiváltan mentek végig a folyamaton. Nagyon örülök, hogy Orsiékkal mindig őszintén és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni, számomra nagyon inspiráló volt minden mérföldkő.”proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

EGRY LINDA

Account Manager 
ACM

“Orsi az egyik legjobb dolog, ami az utóbbi időben történt velem. Esszét írhatnék a kvalitásairól (és az online prezentációs tréningjéről), de fókuszáljunk a legjobb / legfontosabb dolgokra:

  • Tisztánl kommunikál és a tréning végéig kézben tartja az irányítást
  • Nem csak arról beszél, hogy mit kell csinálni, hanem azt is megmutatja, hogy HOGYAN kell készíteni egy jó prezentációt
  • Rengeteg hasznos honlapot és apró trükköt mutat (amiket azóta is használok)
  • Nagyszerű személyiség, tökéletesen megtalálja a hangot az extrovertáltakkal és introvertáltakkal is

Vigyázat! Nagyon inspiráló, úgyhogy ne lepődj meg, ha a szabadidőben is prezenátciókat készítesz… :)”

MINTA MARGIT
Beosztás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.