KURZUSAINKRÓL

Hiszünk abban, hogy sok rossz prezentáció nem azért születik, mert az emberekkel, a PowerPointtal vagy a műfajjal van baj, hanem a folyamattal. A folyamaton pedig szerencsére nagyon könnyű segíteni. A prezentálás rendkívül könnyen tanulható készség.

Kurzusainkból megtanulod, miként lesz érthető a befogadó fél számára, amit mondani szeretnél, hogyan térképezd fel nem csak a közönségedet, hanem saját magadat is, miként építsd fel a mondandódat, fordítsd le slide-okra és add elő, élvezetesebben, magabiztosabban és érdekesebben.

Megtudod, hogyan érdemes felépíteni a mondandódat, megismered a design alapelveit, megmutatjuk, hogyan fordítsd előnyödre a lámpalázat és tippeket kapsz a hatásos előadásmódra.

Mire a kurzus végére érsz, kicsit forgatókönyvíró, kicsit designer és egy kicsit színész is leszel.

Életre keltjük a Basics-ben összerakott struktúrádat, ​​különféle technikákkal kiszínezzük, érdekessé – és nem utolsó sorban emlékezetessé tesszük a prezentációdat.

Mire a kurzus végére érsz, kicsit regényíró és költő, kicsit tervezőgrafikus és kicsit színpadi rendező leszel.

Basics és Advanced online videós kurzusainkban olyan eszközöket, feladatlapokat és tippeket gyűjtöttünk össze, amelyeket akár az adott modul elvégzése után azonnal bevethetsz. A tanulásban online és offline feladatok, kézikönyv és extra anyagok is segítenek.

BASICS

Az alapozó képzés egy általános áttekintést ad a storytelling és prezentálás világáról. Megtudod, hogy milyen eszközökkel tudod gyorsan egy koherens rendszerbe szervezni a gondolataidat úgy, hogy az befogadható legyen, miként fordítsd le a mondandódat diákra, majd formáld előadássá. A kurzust úgy állítottuk össze, hogy azonnal használható eszközöket és kapaszkodókat adjon.

A Basics 18 db 3-15 perc közötti, összesen 97 perc hosszúságú videóból áll. A videókat, hogy minél könnyebben és gyorsabban átültethesd a frissen szerzett tudásodat a gyakorlatba, nyomtatható kézikönyvvel, sorvezetőkkel, cheat sheetekkel (munkafüzet), online és offline feladatokkal, extra anyagokkal, valamint a modul legfontosabb tanulságaira rákérdező feleletválasztós tesztekkel egészítettük ki.

MODULOK

BEVEZETÉS
Megismered a prezentációk világát és megtudod, hogy miként dolgozza fel az agyad a beérkező információkat
SCOPING
Kapaszkodókat kapsz ahhoz, hogy miként határozd meg a prezentációd kereteit, központi gondolatát és üzenetét.
STORYTELLING
Megtudod, hogyan tudod történetté formálni és struktúrába rendezni a mondandódat.
DEISGN
Megtanulod, hogyan lesz egy papírra firkált skiccből PowerPoint és miként lehet designer szemmel nézni egy diasorra. 
DELIVERY
Megtudod miként tudod előnyödre fordítani a lámpalázat és tippeket kapsz arra, hogy hogyan prezentálj élő, online vagy hibrid környezetben.
ZÁRÁS
Tippeket kapsz, hogy miként tudod a leghatékonyabban beépíteni a tanultakat a mindennapjaidba.

ADVANCED

A haladó kurzus szervesen épül a Basics anyagára, azonban eggyel mélyebbre fúrunk és életre keltjük a vázat. Különféle technikákkal kiszínezzük, érdekessé – és nem utolsó sorban emlékezetessé tesszük a prezentációdat. A kurzust úgy állítottuk össze, hogy azonnal használható eszközöket és kapaszkodókat adjon.

Az Advanced 6 modulból és 14 db 3-20 perc közötti, összesen 104 perc hosszúságú videóból áll. A videókat ezúttal is kézikönyvvel, nyomtatható sorvezetőkkel, cheat sheetekkel (munkafüzet), online és offline feladatokkal, extra anyagokkal, valamint a modul legfontosabb tanulságaira rákérdező feleletválasztós tesztekkel egészítettük ki.

MODULOK

BEVEZETÉS
Megtudod, mitől telik meg egy prezentáció élettel.
SCOPING
Megismerkedsz a különféle tanulói típusok preferenciáival és megtudod, hogy hogyan hathatsz a különböző hangulatú közönségekre.
STORYTELLING
Megmutatjuk, hogyan teheted emlékezetessé az előadásodat és bevezetünk a storytelling technikák világába. Az i-re a pontot egy komplett prezentáció elemzéssel tesszük fel, ami megmutatja a gyakorlatban nem csak az Advanced, hanem a Basics kurzusban tanultakat is.
DESIGN
Megtudod, milyen elemekből épül fel egy harmonikus design és mikre érdemes figyelned ahhoz, hogy letisztult és egységes képet kapjanak a diáid.
DELIVERY
Megmutatjuk, hogyan rendezd be az előadói teredet élő, virtuális és hibrid prezentációk során.
ZÁRÁS
Tippeket kapsz, hogy miként tudod a leghatékonyabban beépíteni a tanultakat a mindennapjaidba.

CSOMAGOK

BASICS

 • 6 modulból álló prezentációs kurzus 
 • Főbb témák: prezentáció tervezés, design alapelvek, lámpaláz, előadástechnika (élő, online és hibrid térben)
 • több, mint 90 perces videós anyag
 • kézikönyv
 • sorvezetők
 • cheat-sheet-ek (munkafüzet)
 • online feladatok
 • offline feladatok
 • extra anyagok
 • feleletválasztós emlékeztető tesztek
 • fórum
 • zárt facebook csoport tagság

ADVANCED

 • 6 modulból álló prezentációs kurzus
 • Főbb témák: prezentáció életre keltése és kiszínezése, egységes design, előadói tér berendezése (élő, online és hibrid térben)
 • több, mint 100 perces videós anyag
 • kézikönyv
 • sorvezetők
 • cheat-sheet-ek (munkafüzet)
 • online feladatok
 • offline feladatok
 • extra anyagok
 • feleletválasztós emlékeztető tesztek
 • zárt facebook csoport tagság

BASICS + ADVANCED

 • két, egyenként 6 modulból álló prezentációs kurzus
 • több, mint 200 perces videós anyag
 • kézikönyv
 • sorvezetők
 • cheat-sheet-ek (munkafüzet)
 • online feladatok
 • offline feladatok
 • extra anyagok
 • feleletválasztós emlékeztető tesztek
 • zárt facebook csoport tagság

90.000 FT helyett, 15% kedvezménnyel

KINEK AJÁNLJUK AZ ONLINE KURZUSOKAT?

Bárkinek, aki szeretne jobban kommunikálni és átadni az üzenetét. Annak is, aki még csak az elején jár ennek az útnak és annak is, aki rendszeresen szokott prezentálni, hiszen munkánk fókuszában a szemléletváltás áll, amely segít a mondandódat érdekesebben, élvezetesebben és maradandóbban átadni. Az üzenet átadásra ugyan prezentációkon keresztül beszélünk, de Basics és Advanced anyagai bármilyen más kommunikációs helyzetben és formátumban is hasznodra válnak.

Szakértőktől az értékesítőkig, az irodában vagy otthonról dolgozókig, de még a pályakezdőktől és a vezetőkig is mind megtalálják a számukra értékes, szükséges és kézzelfogható tudást ahhoz, hogy jobban strukturálják a mondandójukat, szebb vizuális anyagokat készítsenek, vagy hatásosabban meséljék el a gondolataikat.

ELŐADÓKNAK
akik keynote előadásra, konferenciára vagy fontos céges előadásra készülnek
SZAKÁRTŐKKNEK
akik sueretnék úgy megosztani a szaktudásukat, hogy mindenki megértse
VEZETŐKNEK
akik irányokat határoznak meg, évindító és évzáró beszédre készülnek
SALES-ESEKNEK
akik ügyfeleknek vagy vásáróknak prezentálnak vagy új terméket vezetnek be
TRÉNEREKNEK, TANÁROKNAK
akik tudást adnak át
VÁLLALKOZÓKNAK
akik a vállalkozásukat szeretnék felfuttatni vagy termékeiket promózni
CSAPATTAHOKNAK
akik managereket vagy kollégáknak riportálnak vagy update-elnek
HIGH PERFORMEREKNEK
akik jobban szeretnének érvényesülni és felfelé lépnének a ranglétrán
TED ELŐADÓKNAK
akik piros pöttyre készülnek
STARTUPPEREKNEK
akik befeketetőknek, stakeholdereknek vagy nagyközönségnek pitchelnek
BLOGGEREKNEK
akik kerekebb bejegyzéseket, posztokat vagy hírleveleket szeretnének írni
INFLUENCEREKNEK
akik hatással szeretnének lenni a követőikre
INTERJÚALANYOKNAK
akik szeretnének profibban megjelenni média szereplések során
NEKED
ha szeretnél az életben jobban érvényesülni

Ha elvégzed a kurzusokat, sokkal könnyebben tudsz majd meetingeken felszólalni, improvizálni, vagy akár az ötletedet eladni. Ha növelni szeretnéd az eladásokat, szakértőként riportot írsz, esetleg felfuttatni a vállalkozásodat, itt a helyed. Jó helyen jársz, ha új termék bevezetésén gondolkodsz, egyéni vállalkozóként új ügyfeleket szeretnél szerezni, vagy egy multinacionális cégnél szoktál prezentálni. Hasznodra válik, ha blogolsz, hírleveleket írsz vagy jobb social media posztokat szeretnél írni. De akkor is ajánlom ezt a kurzust, ha startupperként befektetőket keresel, cégvezetőként az évindító all staff beszédedet írod, netán a TED piros pöttyére készülsz felállni. 

A kurzusok elvégzése után sokkal gyorsabban leszel képes sokkal fókuszáltabb, összeszedettebb és élvezetesebb anyagokat készíteni, amik szebbé és könnyen áttekinthetővé válnak, sőt, magabiztosabban állsz majd ki mások elé, ami kihatással lesz az életed többi területére is.