loader image

Basics kurzus

Tele vagy kérdőjellel, mert nem tudod mit és hogyan kéne átadni a közönségednek? Itt a helyed. A PowerPoint szitokszó számodra? Itt a helyed. De itt a helyed akkor is, ha az első, ami eszedbe jut a prezentálásról, a lámpaláz.

5 HÉT

5 hét

E-LARNING TANANYAG

6 modul

LIVE

5 Zoom alkalom

A storytelling, a design és az előadástechnika tanulható, nem pedig veleszületett képesség. A mondanivalódat, a diáidat és a magabiztosságodat lépésről lépésre építjük, olyan eszközöket adva a kezedbe, amivel hatásosabban, hitelesebben és önazonosan tudod átadni az üzeneted. Fejleszd magad a kanapéról online kurzusunkkal!  

6 modulon keresztül tanulod meg hogyan írj, tervezz és adj elő egy prezentációt! 

Azonnal bevethető megoldások, kapaszkodók, hogy az előadásod és a diák magával ragadják a közönséged.

Az alapoktól kezdünk: először megtanuljuk hogyan dolgozza fel az agy a beérkező információkat. Ezt követően meghatározzuk a prezentáció kereteit és a központi gondolatát, amivel elkezdhetjük az üzenet történetté formálását és strukturálását. Ha pedig a mondandó világos és érthető, jöhet a csomagolás. Kurzusunkon elsajátíthatod a design alapelveit, és hogy a lámpaláz miért a legjobb barátod. Megtanuljuk hogyan adj elő élőben, online vagy hibrid környezetben. Ne aggódj, az 5. hét végére oda is eljutunk, hogy mindez hogyan épülhet be a gyakorlatba.

Mit tartalmaz a csomag? 

 • 6 modul 
 • 18 videó
 • letölthető cheat sheetek (munkafüzetek) 
 • online és offline gyakorló feladatok
 • kézikönyv
 • extra anyagok, hasznos linkek a témákban
 • tudásfelmérő teszt
 • zárt Facebook tagság
 • 1 éves hozzáférés az e-learning anyaghoz
 • 5 live alkalom, ahol plusz információkat kapsz, és felteheted a kérdéseidet
 • oklevél a kurzus elvégzéséről 

Nem. Az adott hét modulját online nézed. Heti egy alkalommal pedig élőben találkozol Orsival Zoomon egy órára, akitől plusz infókat kapsz, és felteheted a kérdéseidet. Emellett a kurzus alatt a zárt facebook csoportban is nagy az élet, ahol közösen vitatjuk meg a látottakat.

Bárkinek, aki szeretné gyorsabban, könnyebben és élvezetesebben átadni a mondandóját. Energiaipartól telekommunikációig, gyártástól médiaügyökségig, pénzügyi szolgáltatóktól államigazgatásig minden iparágban dolgoztunk már. Gyakornoktól felsővezetőig, startuppertől kisvállalkozóig, TEDx előadótól harvardi professzorokig készítettünk már fel előadókat.

Nem. Bárki nekiláthat.

A csoport együtt 5 hét alatt megy végig a teljes anyagon, de ezután egy éved van a saját tempódban feldolgozni az anyagot. A tapasztalatok alapján heti 1,5 – 2 órát vesz igénybe az online tananyag elvégzése, a live Zoom alkalmak pedig 1 órásak.

1 éves hozzáférésed van. A Facebook tagság pedig örökre szól, vagy ameddig te szeretnéd.

Persze, hiszen egy egyedi gondolkodásmódot, folyamatot és eszköztárat tanítunk meg. Egyet ígérhetünk: soha többé nem nézel úgy a prezentációkra, mint korábban.

Az élő Zoom eseményeket felvesszük és feltöltjük az e-learning felületre, ahol elérhetőek lesznek a kurzus indulásától számított egy évig (amíg az e-learning hozzáférésed is él).

Nem. Évente két alkalommal nyitjuk a meg a jelentkezést, a következő szeptemberben indul. Itt tudsz feliratkozni a várólistára, hogy elsőként értesülj a kezdésről. Ha nem szeretnél szeptemberig várni, szívesen szervezünk nektek céges tréninget, vagy kérj személyes konzultációt! (linkek)

A folyamat teljesen online, a tranzakció bankkártyás.

Az e-learning anyagokhoz e-mailben kapsz majd hozzáférést. A live online alkalmakat Zoomon tartjuk. Emelett pedig zárt Facebook csoporthoz tudsz csatlakozni.